Min erfarenhet av Ostarine MK2866

Min erfarenhet av Ostarine MK2866

OSTARINÖVERSIKT 2020

Min erfarenhet av Ostarine

Hej killar, jag är här för att dela mina erfarenheter med Ostarine som är en av de bästa prestandaförstärkande läkemedlen som jag någonsin stött på.

Jag har använt PED-apparater ett tag. Från roids till prohormoner, och från proteinshakes till kosttillskott - jag hade dem alla. Tja, jag måste säga att jag tidigare kände mig trygg med roider men ju mer jag läste om dem på internet, desto mer osäker blev jag med varje dag som gick. Försökte en hel del saker däremellan innan Joe, min gymtränare, föreslog mig att prova den här saken Ostarine.

Joe sa till mig att det är mycket säkrare än någonting annat han någonsin använt eller stött på. Jag blev imponerad och pratade med några av mina gymvänner och de sa till mig att de har använt det ett tag. Jag var som fan, nu är deras hemlighet ute. Egentligen öppnar vissa vänner sig inte innan du börjar berätta för dem om dina egna. Det är ju vad vänskap handlar om ibland, eller hur?

När jag kom till min erfarenhet av Ostarine började jag cykeln med några enkla men tydligt definierade mål. Jag ville förlora 1 kg varje vecka, bevara muskelmassa, få muskelmassa och undvika biverkningar. Det är det - trevligt och enkelt!

Under vintern hade jag själv samlat upp till cirka 190 kg. Jag var inte lika mager som jag ville vara på sommaren men jag var inte nära fett. Jag minskade mitt kaloriintag från 3,600 till 3,300 för att starta en förnuftig men långsam fettförlustcykel med 25 mg Ostarine om dagen i en 10-veckors cykel. Jag hade sedan planer på att öka dosen till 37.5 mg per dag efter de första 4 veckorna och sedan göra de senaste 2 veckorna med 25 mg om dagen Ostarine. Jag använde också 3 kepsar om dagen Bodybuilt Labs SARMs Cycle Support 90 Kapslar(under de senaste tre veckorna) och liknande dosering av Bodybuilt Labs SARMs PCT 90 kapslar(började omedelbart en dag efter avslutad cykel) för att vara skyddad mot eventuella incidenter av överskott av östrogenbildning.

För att säga sanningen blev jag förstenad när jag upptäckte att jag faktiskt på något sätt hoppade upp några veckor efter de första två veckorna. Jag pratade med Joe och han föreslog att jag skulle skära ner kalorierna till 3,000 men det förändrades inte mycket. Vad fan*?

Samma natt kom några vänner och komplimangade mig genom att säga att jag har lutat mig och jag var som, verkligen? Jag gick till mitt rum och tittade på bilder av mig och sedan märkte jag att jag faktiskt lutade ut, men min vikt var densamma som när jag började med denna Ostarine-cykel. Kort sagt, jag tappade fett och fick muskler samtidigt. Från att vara förbannad till att bli superupphetsad var jag så glad. Det inspirerade mig verkligen och jag fortsatte att minska kalorierna i några veckor till. Under den sista veckan (2,400: e veckan i min Ostarine-cykel) fick jag hela 10 kalorier om dagen för att få mig till min eftervikt.

Jag måste dela detta för alla som funderar på om de ska gå för SARMs Storbritannien- Ostarine eller inte.

Efter skärcykeln med Ostarine var mina ärmar ovilliga att hålla i biceps, mina skjortor sträckte sig över bröstet och jeansen låg fortfarande tätt runt låren. Det bästa var att min styrka och vinster stannade kvar länge efter cykeln. Jag kan fortfarande göra så många pull-ups och deadlifts med samma intensitet. Jag vill säga att ingen kan göra stora förändringar i kroppsbyggnaden utan rätt kost och träning.

Min gymtränare hade berättat för mig den här viktiga men ofta försummade hemligheten att bli stor eller förlora envis fett och jag såg till att jag följde den. Jag kunde träna hårdare och började få mer värde ur mina träningspass. I slutet av cykeln landade jag på mycket hårdare och smalare 180 pund. Det här var det smalaste jag någonsin kommer ihåg att jag var i mitt liv!

Killar, det är verkligen viktigt att ni alla betonar att få de bästa och äkta SARM: erna när du spenderar dina hårt förtjänade pengar. Kom ihåg att det inte bara är kvaliteten på produkterna utan också din hälsa. Låt dig inte frestas att läsa lockande annonser. Gör din forskning och gör rätt val - varje gång, varje gång!


äldre inlägg Senaste inlägg