Mina erfarenheter av LGD-4033, Ostarine och GW-501516

Mina erfarenheter av LGD-4033, Ostarine och GW-501516

Ostarine, Ligandrol & GW-501516 recension

Mina erfarenheter av LGD-4033, Ostarine och GW-501516

Kan någon göra synliga och betydande förändringar i kroppen på bara en månad? Tja, du kan säkert med legitim och högkvalitativ SARMs UK-produkter precis som jag.

Låt mig presentera mig själv. Jag är bara en annan kille som bor bredvid. Jag heter Issac och jag är en gymfreak i mitten av 30-talet som på något sätt inte hade mycket att visa för alla hans träningspass, cardio-slogs och träningspass. Jag har spenderat hundratals och kan vara tusentals mina Aussie-dollar på en hel del kosttillskott, roider och prohormoner. Jag var överviktig och säkert i form och utan förtroende för min kropp. Gissa vad, jag började skylla på min genetik.

Men en dag bestämde jag mig för att det räcker och det var då jag tänkte ge mig själv en månadsutmaning med selektiva androgenreceptormodulatorersom GW-501516 (Cardarine),Ostarine(MK-2866) och Ligandrol (LGD-4033). Låt mig berätta en sak här mycket tydligt - detta var först efter dagar och månader av omfattande forskning och inte bara opartiska recensioner av roider och prohormonsäljare som bara ville sälja sina egna produkter genom att skämma bort SARMs säljare. Det var då jag upptäckte SARMs Store och sedan hände något.

Jag måste säga att jag tog tillbaka chockad och överraskad men mycket glatt och trevligt med mina vinster med Cardarine, Ostarine och LGD-4033. Jag kunde tappa mitt kroppsfett oerhört och lyckades få 13 kg men det var alla muskler. Jag är mycket smalare än någonsin och min mage såg aldrig bättre ut än nu. Och gissa vad som förde dessa underbara förändringar - bara träning, bra kost och kombinationen av tre SARMs som kompletterades med stöd på cykelnoch post cykel behandling. Det här är några riktigt galna resultat, mina vänner!

Under mina träningspass brukade jag ta vikter extra tunga och träna 5 dagar i veckan. Min gymtränare bad mig att minska mina reps och träna med tyngre vikter och det var ett helvetet sätt att packa på solida, rippade muskler och öka nivåerna av testosteron. Jag lyckades få muskler i benen, bröstet och armarna. För att lägga till det har min midja fallit så mycket att jag nästan kan se snedställningarna komma igenom. Jag måste säga er, detta är verkligen något för en kille som inte var nära sitt bästa för bara en månad sedan.

Det var verkligen fantastiskt att se att mina lyft ökade även om jag tappade envis buk och visceralt fetti snabb takt. Min knäböj ökade med 40 kg och min bänk ökade med 30 kg. Samtidigt, GW-501516 antar jag att det var anledningen till att min kardiovaskulära uthållighet, styrka och uthållighet var på höga toppar. Det var bara galet!

Inom bara 8-10 dagar kände jag mina gymprestationer och resultat på några riktigt aldrig tidigare skådade nivåer. Jag var glad att känna min nya och ökade styrka; Jag måste säga att jag var så glad att se mina ökade pumpar i alla gymsessioner. Inte bara detta, jag började uppleva stora ökningar i både squat och bench. Jag kunde bryta igenom en platå som länge hängde ner mig. Jag är så glad att jag köpte äkta SARMs UK-produkter och Ostarine, LGD-4033 och Cardarine kunde öka min prestanda och utseende på så kort tid. Jag måste säga, jag har sett några riktigt fantastiska framsteg på bara en period av 30 dagar.


äldre inlägg Senaste inlägg